Faculteit Sociale Wetenschappen » Algemeen » Nieuws » Verwelkoming delegatie Kazan Federal University Rusland

Verwelkoming delegatie Kazan Federal University Rusland

2012-04-23

Van 16 tot 20 april mocht de Faculteit Sociale Wetenschappen een delegatie van zeven professoren van de Kazan Federal University uit Rusland verwelkomen. Tijdens het werkbezoek werd besproken hoe de reeds vele jaren bestaande contacten met de collega's van de universiteit van Kazan kunnen uitmonden in nieuwe samenwerkingsvormen op het vlak van onderwijs en onderzoek. Prof. dr. Nataliya Tyurina van de rechtsfaculteit van de Kazan Federal University gaf tijdens het verblijf een gastlezing over "The Russian Approach to International Law" georganiseerd door de Chair InBev-Baillet Latour EU-Russia. Hierbij behandelde ze actuele onderwerpen zoals de Russische benadering van het soevereiniteitsprincipe en de implementatie van WTO-regels in het Russische rechtssysteem. De gastlezing werd ingeleid door prof. dr. Katlijn Malfliet, decaan van de Faculteit Sociale Wetenschappen.

Meer informatie: dr. Ria Laenen (Institute for International and European Policy Faculteit Sociale Wetenschappen)

Share/Save/Bookmark