U bent hier: Home / Contact / Campus & routebeschrijving Leuven

Campus & routebeschrijving Leuven

Contactgegevens

Faculteit Sociale Wetenschappen
Parkstraat 45 bus 3600
3000 Leuven

Tel: 016 32 30 40
E-mail: fsw.info@kuleuven.be

Top

Routebeschrijving

 • Met de auto

  Vanop de E40 volgt u richting 'E314 - Hasselt - Genk - Leuven'. Dan volgt u richting 'Leuven'. Dit is afrit 15 op de E314. U komt op de N264 'Boudewijnlaan'. Aan de 3de verkeerslichten slaat u rechts af. Zo komt u op de 'Ring rond Leuven', kies het linkse rijvak. Aan de eerste verkeerslichten (Naamsepoort) draait u links de 'Naamsestraat' in. Na ongeveer 600 m. draait u rechts de 'Parkstraat' in. Hier vindt u na ongeveer 100 m. de Faculteit Sociale Wetenschappen. Klik hier voor de bereikbaarheid van de bezoekersparking.

  Benader uw contactpersoon binnen de faculteit voor de reservatie van uw parkeerplaats aub.

 • Met de trein

  Inlichtingen over de treinverbindingen van en naar Leuven vindt u op de website van de NMBS.

  Vanaf het station

  • Te voet

   De Faculteit Sociale Wetenschappen bevindt zich op wandelafstand van het station (ongeveer 15 min.). U volgt de 'Maria-Theresiastraat' tot dat deze overgaat in de 'Andreas Vesaliusstraat'. Volg de 'Andreas Vesaliusstraat' tot aan het kruispunt met de Parkstraat. U slaat rechts af. De campus bevindt zich na 100m aan de rechterkant.

  • Met de bus

   U neemt de bus met nummer 4, 5 of 6 en stapt uit bij de halte 'Remy' in de 'Andreas Vesaliusstraat'. Volg de 'Andreas Vesaliusstraat' tot aan het kruispunt met de Parkstraat. U slaat rechts af. De campus bevindt zich na 100m aan de rechterkant.

  • Met de taxi

   Een taxirit van het station naar de faculteit kost ongeveer € 5.

 • Vanaf de luchthaven

  De luchthaven bevindt zich op ongeveer 20 km van Leuven in Zaventem. Op de website van de luchthaven vindt u meer informatie.

  Voor de verplaatsing naar Leuven neemt u bij voorkeur de trein. Het treinstation bevindt zich in de kelderverdieping (-1) van het passagiersgebouw zelf. Informatie over de dienstregelingen vindt u op de website van de Belgische Spoorwegen. Geef 'Brussel-Nat-Luchthaven' in als station van vertrek of aankomst.

  De treinrit duurt ongeveer 15 minuten.

  Voor een taxirit van de luchthaven naar Leuven betaalt u ongeveer € 50.

Top

Locatie in Leuven


Grotere kaart weergeven

Campus Sociale Wetenschappen weergeven op een grotere kaart

Top

Plan van de faculteit

Klik op het plan voor een groter formaat

Top