De webpagina die u zoekt kan niet gevonden worden.

Onze website is recentelijk vernieuwd. Sommige pagina's zijn van plaats veranderd en andere zijn verdwenen. Gelieve uw bookmarks aan te passen. Onderstaand vindt u een kort overzicht van de beschikbare informatie.

Mediacentrum K.U.Leuven

Logo MediacentrumHet Mediacentrum K.U.Leuven is verbonden aan de faculteit Sociale Wetenschappen en huisvest het Centrum voor User Experience Onderzoek (CUO). Het Mediacentrum beschikt ook over een moderne infrastructuur en een bibliotheek. Studenten van de BAMA opleiding Communicatiewetenschappen volgen hier ook een aantal vakken.

Centrum voor User Experience Onderzoek (CUO)

Logo CUOHet Centrum voor User Experience Onderzoek is een onderzoeksgroep die het ontwerp nastreeft van gebruiksvriendelijke applicaties evenals de evaluatie van applicaties op hun gebruiksvriendelijkheid (Usability). De gebruiker speelt een centrale rol in elk stadium van de ontwikkeling en/of de evaluatie.

 

Opleidingscentrum voor Toegepaste Communicatie technologie (OTC) (stopgezet)

Logo OTCHet Opleidingscentrum voor Toegepaste Communicatietechnologie (OTC) organiseerde meer dan vijftien jaar opleidingen over het ontwikkelen en implementeren van communicatietechnologieën. Sinds kort zijn deze opleidingsactiviteiten stopgezet. Een alternatief voor de opleiding Usability Design die door het Mediacentrum werd georganiseerd, is de opleiding Mens-Machine Interactie, een samenwerking van het CUO met de dienst Postacademische Vorming van de K.U.Leuven Campus Kortrijk.

>> Meer informatie over de opleiding Mens-Machine Interactie